Αρχική Σελίδα Κοινοβουλευτική δράση Δελτία τύπου Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

Πριν από 5 μήνες, για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά, με πρωτοβουλία του βουλευτή του Ν. Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, η Νέα Δημοκρατία προκάλεσε συζήτηση στη Βουλή για τη γούνα. Για πάνω από δύο ώρες, αναπτύχθηκαν επιχειρήματα και κατατέθηκαν προτάσεις για αναζήτηση διεξόδων του κλάδου από την κρίση. Δυστυχώς, η κυβέρνηση εκώφευσε! Ο αρμόδιος υφυπουργός οικονομικών και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μ. Μπόλαρης, ποτέ δεν ήρθε στην Καστοριά, όπως υποσχέθηκε.

Λίγες μέρες πριν, η Δυτική Μακεδονία υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά. Σε σύσκεψη των φορέων της γούνας στην Καστοριά, δεσμεύτηκε και ανέλαβε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Η υλοποίηση ξεκίνησε την επομένη ακριβώς ημέρα! Στην προγραμματισμένη συνάντηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον κινέζο πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό εμπορίου, που βρίσκονταν σε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και παρουσία του εκπροσώπου των γουναράδων, προέδρου της ομοσπονδίας γούνας κ. Γ. Ντίνα, του βουλευτή-συνδέσμου Δ. Μακεδονίας κ. Ε. Στυλιανίδη, έθεσε το θέμα και προκάλεσε συζήτηση. Η κινεζική πλευρά έδειξε έντονο ενδιαφέρον και άμεσα αποφασίστηκε η συνέχιση των συζητήσεων στην Κίνα.

Έτσι πράττει η Νέα Δημοκρατία! Ακούει το λαό και την επιχειρηματικότητα που κλονίζονται. Με τις θέσεις και τις πράξεις της δημιουργεί βάσιμη ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας. Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας μπορούν να συγκρίνουν, να κρίνουν και να αποφασίσουν.

 

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Φώτο1
Φώτο2
Φώτο3
Φώτο4
Φώτο5

Τζηκαλαγιας Ζήσης

Facebook

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Βουλή των Ελλήνων

Βουλή TV