ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 

 

            Την Τετάρτη 11 Αυγούστου ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας μετέβη στα Γρεβενά. Εκεί συμμετείχε σε πολύωρη σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και τα στελέχη εξέθεσαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Γρεβενών, όπως: α) ανεργία β) τιμές και διάθεση των αγροτικών προϊόντων γ) λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας δ) οδική σύνδεση νοτίου τμήματος νομού Γρεβενών με κεντρικούς οδικούς άξονες ε) έλλειψη γιατρών για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ της Δεσκάτης. Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να φέρει τα θέματα στη Βουλή.

            Στη συνέχεια προσήλθε στη σύσκεψη ο υποψήφιος περιφερειάρχης και νομάρχης Κοζάνης κ. Γεώργιος Δακής. Έγινε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο μέσα από ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο και με την εκπόνηση ενός εξειδικευμένου προγράμματος, να οδηγηθούμε σε νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Νοεμβρίου.

            Τέλος αργά το βράδυ ο Βουλευτής και ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνοδευόμενοι από το  νομάρχη, το δήμαρχο Γρεβενών, κομ ματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, περπάτησαν στον πεζόδρομο της πόλης, γενόμενοι δεκτοί με ενθουσιασμό από τους πολίτες.

 

            

 

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Φώτο1
Φώτο2
Φώτο3
Φώτο4
Φώτο5

Τζηκαλαγιας Ζήσης

Facebook

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Βουλή των Ελλήνων

Βουλή TV