Αρχική Σελίδα Κοινοβουλευτική δράση Αναφορές ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.Κ.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.Κ.

ΑΝΑΦΟΡΑ

 

 

Προς: Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

 

Θέμα: «Διευκολύνσεις στην αποπληρωμή δόσεων για τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας»

 

Πρόσφατα με εξαγγελίες σας, δημιουργήσατε προσδοκίες για ευρείας κλίμακας διευκολύνσεις για αποπληρωμή δόσεων στεγαστικών δανείων σε πολλές περιπτώσεις δανειοληπτών που αδυνατούν να ανταποκριθούν λόγω της οικονομικής κρίσης. Η επισυναπτόμενη απάντηση του ΟΕΚ σε αίτημα πολίτη, περιορίζει δραματικά τις περιπτώσεις διευκόλυνσης, μόνον όταν άνεργος απολύθηκε από εργοδότη που πτώχευσε. Παρακαλώ άμεσα να διευκρινίσετε εάν οι τωρινές σας πολιτικές αποφάσεις και εξαγγελίες έχουν ισχύ ή οι υπηρεσίες σας αγκυλωμένες εφαρμόζουν τις προ επταετίας υπουργικές αποφάσεις.

 

 

Ο Βουλευτής

 

Ζήσης Τζηκαλάγιας

 

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Φώτο1
Φώτο2
Φώτο3
Φώτο4
Φώτο5

Τζηκαλαγιας Ζήσης

Facebook

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Βουλή των Ελλήνων

Βουλή TV